VEURE AQUÍ LA NOSTRA COL·LECCIÓ VEURE AQUÍ LA NOSTRA COL·LECCIÓ
Home / Notícies / Revisió del client @Mindbodyandbaby
Revisió del client @Mindbodyandbaby

Revisió del client @Mindbodyandbaby

Revisió personal dels productes ANXT - @Mindbodyandbaby (Jas Sohal)

 

Fa poc més de 3-4 mesos que faig servir productes Anxt. Dir que he notat una diferència és una eufemització. Va ser només quan vaig deixar de prendre’ls que vaig notar la gran diferència que tenia en els meus nivells de son i ansietat al llarg del dia.

En ser mare de dos anys, el meu son ha tingut un gran èxit amb un nounat que s’alimenta durant tota la nit. En aquests moments és molt fàcil deixar que les hormones de l’estrès s’apoderin, sobretot quan sents que mai no et puguis posar al dia per dormir. Però els moments en què dormo tinc una millor qualitat de son. Hi ha un nivell de facilitat a l’hora d’adormir-se immediatament després de cada alimentació. Abans lluitava molt contra el son durant l’embaràs i tenia pànic davant la idea de perdre el son, cosa que em va provocar que perdés el son.

L’ansietat per a mi pot ser molt paralitzant, sovint em sento incapaç de sortir de casa només perquè la idea d’estar sola amb el meu nen petit en públic pot resultar força descoratjadora. Està tan ple d’energia que intento abraçar, però pot passar factura en la meva salut mental, ja que tinc pànic perquè els altres el puguin veure “diferent”. Vaig trobar l’esprai diürn increïblement útil per a aquests moments, ja que era una cosa que podia guardar a la butxaca i utilitzar si em venia de gust. M'encanta el discret aspecte de l'embalatge, que no crida "alleujament de l'ansietat".

Com a consultor de son, recomano les càpsules nocturnes a la majoria dels meus clients, perquè ells també han trobat que els canvia la vida. És un producte que sento molt i defenso ANXT per a tots els que conec que pateixen el son o l’ansietat.

Compreu el nostre Spray ANXT & Fórmula nocturna ANXT